top of page

Fan Freak

Public·113 Fan Freaks

(ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ!) Προοδευτική Χανιά ειναι δωρεάν 14 Μαΐου 2023

Ξόδεψαν λένε 55 δισ. για να στηρίξουν την οικονομία τον καιρό της πανδημίας. Προσέξτε: Αντί να έχουν την υποχρέωση να μαζέψουν, είχαν την ευχέρεια να ξοδέψουν 55 δισ. Και πού πήγαν αυτά τα δισεκατομμύρια; Ξέρετε καλά πού πήγαν. Μια ματιά στις απευθείας αναθέσεις, στις λίστες Πέτσα και στην ασυδοσία της αισχροκέρδειας, αρκεί. Η μεσαία τάξη γίνεται φτωχή Αν εμείς, αντί να έχουμε την υποχρέωση να μαζέψουμε 37 δις είχαμε την ευχέρεια να ξοδέψουμε 55, τότε όλοι θα είχαν αισθανθεί στην πράξη τι σημαίνει δικαιοσύνη παντού. Τα νοσοκομεία μας θα στέκονταν στα πόδια τους, η κοινωνική συνοχή θα είχε ενισχυθεί, μισθοί και συντάξεις θα είχαν δει σημαντικές αυξήσεις, οι αδύναμοι θα είχαν δει άσπρη μέρα, το κράτος πρόνοιας θα ήταν εκεί για να στηρίζει τους ανθρώπους, η Παιδεία και ο Πολιτισμός θα είχαν αποφασιστική στήριξη.


Και δεν είναι τα λόγια που θα τους πείσουν για το ένα ή το άλλο. Πρώτα-πρώτα τα έργα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ας δούμε λοιπόν ήσυχα κι απλά, χωρίς προεκλογικές κορώνες, αυτά τα έργα. Και την απόσταση που τα χωρίζει από τα λόγια τους. Έλεγαν για πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές. Και επέβαλαν καθεστώς ζούγκλας. Με κατάργηση του οχτάωρου. Απλήρωτες υπερωρίες. Διάλυση του ΣΕΠΕ. Ανοχή στη μαύρη εργασία που έχει πλημμυρίσει το εργασιακό τοπίο. Και ανοιχτή την πληγή της ανεργίας, ιδιαίτερα στους νέους. Έλεγαν για επιτελικό κράτος. Και το κράτος έγινε ιδιωτικό. Μεροληπτικό, άδικο, αναποτελεσματικό, ακόμα και επικίνδυνο για τη ζωή των ανθρώπων.

Έχω όμως ένα νέο να του στείλω από δω από την Κρήτη, από τα Χανιά. Το μήνυμα σε Μητσοτάκη από την Κρήτη Κύριε Μητσοτάκη έχετε μήνυμα από τη Κρήτη. Έρχεται η μέρα που θα ενωθούν σε ποτάμι δικαιοσύνης οι φωνές των πολλών. Των οικογενειών που έχασαν άδικα τους ανθρώπους τους στην πανδημία. Των εργαζόμενων που δουλεύουν απλήρωτα 12ωρα. Των μικρομεσαίων που δυναστεύουν τις ζωές τους οι εισπρακτικές. Των νοικοκυρέων που κινδυνεύουν τα σπίτια τους από τους Πάτσηδες.

Που δείχνουν πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε τη λύση προβλημάτων και πώς ο κύριος Μητσοτάκης. Που είναι και συμπατριώτης σας και θα φρόντιζε υποτίθεται την Κρήτη. Τον Απρίλιο του 2019, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογράφηκε πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και του Δήμου Χανίων, το οποίο προέβλεπε την παραχώρηση 54 στρεμμάτων του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων. Για τη δημιουργία μεταξύ άλλων, χώρων πρασίνου και υποδομών άθλησης, πολιτισμού και κοινωνικής πρόνοιας. Η δε μεταφορά των στρατιωτικών εγκαταστάσεων σε άλλο χώρο χρηματοδοτήθηκε με 1. 300. 000 ευρώ και βάση της συμφωνίας που υπογράφηκε θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 15 μήνες. Η κυβέρνηση της ΝΔ καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ κατάφερε να την ολοκληρώσει μόλις φέτος.

Για την κοινωνία, τους ανθρώπους, το σήμερα και το αύριο. Και επιχειρεί διαρκώς να εξαπατήσει τους πολίτες. Το έχει αποδείξει 4 χρόνια τώρα. Όταν μέσα στην πανδημία, ζητούσε από όλους ατομική ευθύνη αλλά ο ίδιος έκανε ανέμελες ποδηλατάδες. Όταν σε κάθε κρίσιμη στιγμή επικαλείται άγνοια για τα πάντα. Για τις υποκλοπές, τους Πάτσηδες, τον Λιγνάδη, για το πάρτι των απευθείας αναθέσεων, δεν ήξερε στο τέλους ούτε για την κατάσταση των σιδηροδρόμων. 57 νεκροί και ο πρωθυπουργός της χώρας να δηλώνει πως φταίει μόνο ο σταθμάρχης.

Δεν ξέρει ότι τα τρένα αφέθηκαν να γίνουν παγίδα θανάτου. Και τώρα έχει το θράσος να υπόσχεται τη δημόσια Υγεία που μας αξίζει. Για να μη μείνει καμιά αμφιβολία ότι δε νοιάζεται, παρά για την πολιτική και προσωπική του επιβίωση. Είναι ικανός να βγάλει τη γραβάτα, να ντυθεί ακόμη και ΣΥΡΙΖΑ, να φωνάζει δικαιοσύνη παντού για να ξαναγίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης ασχολείται πώς θα κλέψει βουλευτές Σε αυτές τις εκλογές, θα ψηφίσουμε για πρώτη φορά με απλή αναλογική. Δηλαδή κάθε ψήφος θα αντιστοιχείται με δικαιοσύνη σε δύναμη μέσα στο κοινοβούλιο. Δεν υπάρχουν μπόνους και κόλπα για να βαφτίζουν αυτοδύναμες, κυβερνήσεις μειοψηφίας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η ψήφος είναι χαλαρή. Η ψήφος μας θα βγάλει κυβέρνηση. Γι’ αυτό και ζητώ από τον ελληνικό λαό, ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Πρωτιά και ισχυρή εντολή για να σχηματίσουμε την επόμενη ημέρα κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας. Που θα είναι μια ισχυρή και μακράς πνοής προοδευτική κυβέρνηση.

Παρέλαβαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την οικονομία έξω από τα μνημόνια και μέσα στις αγορές. Με ρυθμισμένο χρέος. Με δώδεκα τρίμηνα ανάπτυξης. Με 37 δισεκατομμύρια στα δημόσια ταμεία ενώ εμείς τα βρήκαμε άδεια. Αυτά καταφέραμε εμείς, με κόστος, θυσίες, αγώνες. Με λάθη; Με λάθη. Αλλά με την κοινωνία όρθια. Και με κρυστάλλινη εντιμότητα. Και τι κατάφεραν αυτοί με την αριστεία τους; Να αυξηθεί το δημόσιο χρέος από 340 σε 400 δισ. Να αυξηθεί το ιδιωτικό χρέος κατά 40 δισ.

(αθλημα) Προοδευτική εναντίον Χανιά μετάδοση 14/05/2023 ]]@@@] Προοδευτική ΟΦΙ ειναι δωρεάν 9 Απριλίου [[[ΒΛΈΠΩ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ]]*] ΟΦΙ εναντίον Καλλιθέα ζωντανή 5 Κηφισιά εναντίον Παναχαϊκή μετάδοση

Ο κος Μητσοτάκης τις τελευταίες ημέρες, φοβισμένος που σε λίγες ημέρες εγκαταλείπει οριστικά το Μαξίμου, προσπαθεί να περάσει τον φόβο του στους πολίτες. Τον δικό του φόβο να τον μετατρέψει σε φόβο των πολιτών. Μια ασχολείται με το πως θα κλέψει βουλευτές του ενός, πως θα εκβιάσει τον άλλο, πως θα αποκλείσει τον τρίτο. Και κυρίως κρύβεται από τα μεγάλα προβλήματα. Δεν λέει λέξη για το πρόγραμμά του, πέρα από φτηνές αντιγραφές. Το βάζει έντρομος στα πόδια σε κάθε μου πρόσκληση για τηλεοπτική αντιπαράθεση, ενώ λέει ότι το δίλημμα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας. Φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι να βρεθεί απέναντί μου και να συζητήσουμε για το πρόγραμμα και τη πολιτική μας. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχει απαντήσεις.

Έρχεται η ξαστεριά της αλλαγής. Και η σημερινή σας συγκέντρωση εδώ στα Χανιά το πιστοποιεί», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: »Χανιώτες και Χανιώτισσες, Αισθάνομαι χαρά και συγκίνηση κάθε φορά που βρίσκομαι στην πόλη σας. Κάθε φορά που βρίσκομαι στην Κρήτη. Γιατί η Κρήτη είναι το σώμα και το αίμα της ιστορίας μας. Στην Κρήτη αισθανόμαστε τη διαχρονικότητα της ελευθερίας. Όταν πολεμάς για λευτεριά, είσαι κιόλας λεύτερος, έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης. Αυτές είναι οι ρίζες μας.

Ούτε για την αισχροκέρδεια που έχει τη δική του σφραγγίδα. Ούτε για τις παράνομες παρακολουθήσεις που ο ίδιος οργάνωσε. Ούτε για το έγκλημα στα Τέμπη. Ούτε για τη τραγωδία της πανδημίας. Θέλει όλα αυτά να ξεχαστούν. Και να συζητάμε για μόνο για το Βαρουφάκη, το Βελόπουλο και τον Κασιδιάρη. Να συζητάμε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις ευθύνες του.

[[[ΖΩ*]'''']] Προοδευτική εναντίον Χανιά ζωντανή 14 Μαΐου 2023 [ΖΩ*]'''']] Προοδευτική εναντίον Χανιά ζωντανή 14 Μαΐου 2023 (ζωντανή 2 [Ροή*]] εναντίον Προοδευτική ΠΑΕ Χανιά έναντι Ηρόδοτος

Grupo Caminhada fotográfica a Querença antiga | ALFA +++] Προοδευτική Χανιά μετάδοση 2022 14.05.2023 ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; Απόλλων Σμύρνης έναντι ΠΑΕ Χανιά δωρεάν ζωντανή μετάδοση

Πλήρωσε δυσανάλογο βάρος. Αλλά εδώ υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με την πολιτική Μητσοτάκη. Η δική του πολιτική δεν είναι εθνική επιταγή για να βγούμε από τη χρεοκοπία. Η δική του πολιτική είναι σχέδιο. Σχέδιο αφανισμού της μεσαίας τάξης προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων. Των καρτέλ, των τραπεζών και των funds. Και αυτό ο ελληνικός λαός αρχίζει πλέον και το καταλαβαίνει. Για αυτό και το κυρίαρχο συναίσθημα από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα συνοψίζεται σε δύο λέξεις: Ως εδώ! Ως εδώ με τη διαφθορά, την ακρίβεια, την ανασφάλεια, την οικογενειοκρατία, τη γενικευμένη αδικία. Ως εδώ με τους μισθούς που εξανεμίζονται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, στα ενοίκια, στο ρεύμα, στα καύσιμα και στο σούπερ μάρκετ. Ενώ η κερδοσκοπία και η αισχροκέρδεια έχουν γίνει νόμος του κράτους.

Από τον Θέρισο μέχρι την εθνική αντίσταση, τους δημοκρατικούς αγώνες, την αντιδικτατορική πάλη, τα μεγάλα μέτωπα της αλλαγής, πρόσωπα, κόμματα, αγώνες και κατακτήσεις της δημοκρατικής παράταξης διατρέχονται από μια κόκκινη γραμμή. Τη γραμμή της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Αυτή η γραμμή διατρέχει σήμερα την ελληνική κοινωνία. Κι αυτή η γραμμή διατρέχει και το όραμα, το πρόγραμμα, τις πολιτικές, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τα Τέμπη μας έδειξαν με τον πιο τραγικό τρόπο το χάος ανάμεσα σε όσα έλεγαν και σε όσα ΔΕΝ έκαναν. Και πλάι σ’ αυτό το κράτος, με κέντρο το ίδιο το μέγαρο Μαξίμου, εξυφάνθηκε ο ιστός ενός σκοτεινού παρακράτους. Με τα Predator και την παρακολούθηση δημοσιογράφων, υπουργών, αντιπάλων της κυβέρνησης, ακόμα και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων. Μια απίστευτη κακοποίηση κάθε έννοιας κράτους δικαίου. Και όλα αυτά τα έχει σκεπάσει για μήνες το πέπλο του απόρρητου. Ο Μητσοτάκης έχει το θράσος να κάνει μαθήματα δημοκρατίας Και ο κύριος Μητσοτάκης, που στο γραφείο του στήθηκε ο μηχανισμός του παρακράτους, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε. Όχι μόνο δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί.

Γιατί από την κυβέρνηση που δεν κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να αποκαταστήσει τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία του 2019, κανείς δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να ολοκληρώσει τον ΒΟΑΚ. Γιατί δεν πάνε καλά στις εκλογές οι Μητσοτάκηδες Τώρα στο αεροπλάνο που ερχόμουν, ρώτησα ένα Χανιώτη να μου εξηγήσει γιατί διαχρονικά δε πάνε καλά εκλογικά οι Μητσοτάκηδες στη Κρήτη. Και ξέρετε τι μου απάντησε; Μα εμείς τους ξέρουμε, για αυτό δεν τους ψηφίζουμε. Ε, να λοιπόν, που εδώ και 4 χρόνια τον έμαθαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλοι οι ¨Έλληνες, ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν το παράδειγμα των συγχωριανών του. {https://twitter. com/iEidiseisGR/status/1650939212969943068} Ως εδώ, με έναν πρωθυπουργό που δε νοιάζεται.

Προοδευτική: Τελικός με Χανιά! - Mikriliga.com Η ενημέρωση από την Προοδευτική: Ένα τελικό πριν τον επόμενο δίνει σήμερα η ομάδα μας στο Κερατσίνι στις 15.45 αντιμέτωπη με την ομάδα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΧΑΝΙΑ | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - Stoiximaview ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΧΑΝΙΑ > Προγνωστικά - Ανάλυση - Εκτίμηση - Αποδόσεις - Στοίχημα - Βαθμολογία Σούπερ Διπλή Προσφορά* Δωρεάν Χωρίς

  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page